Blogi hiljaisuus on päättynyt!


Täällä taas! Ajattelin syksyllä että "vähän tuumaan" haluanko tänne vielä kirjoitella. Lähinnä siksi, että ensimmäinen harjoittelu alkoi lähestyä ja täytyi todenteolla alkaa miettimään millaisen ammatillisuuden haluaa rakentaa ja missä ne omat rajat menee. Se olikin yllättävän vaikea prosessi ja vei paljon kauemmin mitä ajattelin. No mutta, nyt on tuumattu ja vihdoin esim. somea eroteltu. 



 Mutta nyt niihin kuulumisiin! Vuoden vaihteen jälkeen remppailin meidän asunnon ja tarkoituksena oli se sitten laittaa myyntiin. Ajatuksena oli semmonen perus meidän näköisten juttujen freesaaminen yleismiellyttäväksi. Asunnon myynnissä on tärkeää, että mahdollisella uudella asukkaalla on paljon tilaa kuvitella oma elämänsä asuntoon, eikä hän pohdi, että millaisia tyyppejä täällä nyt asuu. No varmaan kaikki pohtii joka tapauksessa, mutta jos meidän villisianpää olis tönöttänyt olohuoneessa niin vähän se olisi varmasti uuden asukkaan sohvanmallailu -mietteitä häirinnyt. Pohdittiin ystäväni Jonnan kanssa, miten asuntoa stailattaisiin myyntikuviin. Lopulta suunnitelmia ei tarvinnutkaan koskaan toteuttaa, sillä Jonna ostikin itse asunnon. Miltä siellä nyt näyttää, sitä voit seurailla Jonnan instablogista @jo_mylife_



Kun kaupat oli tehty, lähdettiin ansaitulle hiihtolomalle mökille. Mökillä nautittiin yhdessäolosta ja ulkoiltiin paljon. R sai koiralle ensimmäisen kaadon. Loman ehdoton kohokohta oli kihlautuminen 25.2.2019. 



 Pian loman jälkeen alkoikin harjoittelu. Se oli todella antoisaja oon niin kiitollinen mun harjoittelupaikasta. Ihan mahtavia ammattilaisia, joilta opin todella paljon. Harjoittelun aikana maaliskuun lopussa muutettiin Rn vanhempien luokse. Meillä on söpö pieni asunto yläkerrassa, jossa on oma kylpyhuone ja keittiö. Vaikka täältä onkin melkoinen matka palvelujen ääreen, niin ollaan kyllä viihdytty hyvin. Hyvä väliaikaisratkaisu sillä nyt. Nyt me rakennetaan! (Lähinnä rakennutetaan.) 



Projekti on edennyt hiljalleen kevään aikana, nyt se on todenteolla käynnistynyt. Kaivuri on saapunut tontille, se on menoa nyt. Jääkäähän kuulolle niin pääsette seurailemaan täältä miten hommat etenee! 

Kommentit