Helteinen viikko on sujunut melko mukavasti, vaikkakin olen ollut paljon töissä ja ensiviikon tentti nostaa sekin stressitasoja. Mutta kun pitkästä aikaa on tälläisiä säitä, pitää niistä nauttia! 


Maanantaina käytiin Matiaksen kummitätsyn kanssa sovittelemassa mulle uusia silmälaseja, M viihtyi hienosti sen aikaa kun sovittelin kehyksiä (kiitos youtuben). Löysin hyviä vaihtoehtoja jota jäin pohtimaan, sen jälkeen suuntasimme Vohvelihetkeen herkuttelemaan ja lopuksi torkalle kahville. Jos et ole käynyt, mene käymään Vohvelihetkessä. Se on ihana! 


Keskiviikkona lähdettiin heti töiden jälkeen Ylikylään koko perhe, mumman herkkujen äärelle. Käytiin louhoksella uimassa, oli kyllä niin virkistävää! 



Mummolan varaston kätköistä löytyi krokotiilikin, oli senkin aika päästä polskimaan! 


Meidän pieni vesipeto ei olisi millään malttanut lähteä vaan olisi varmaan polskinut loputtomiin. Rovaniemelläkin M piti kiskoa pois hyisestä kemijoesta kesäkuun alussa. Hänen mielestään kun ei ollut yhtään kylmää.



Torstaina luin tenttiin ja tein "välihommia". Tenttimateriaali koostuu tutkimusanalyyseistä ja on melko hidasta luettavaa, joten oli mukava tehdä välillä jotain konkreettista. Kauan venynyt portaiden öljyäminen alkoikin olla näin tentin alla sopivan ajankohtaista. En tiedä edes koska portaat on viimeksi käsitelty, mutta reippaasti ne öljyä imaisi. Käsittelin ne kolme kertaa kahden tunnin sisällä (ohjeessa kuivumisaika uudelleen käsittelyssä on 16h) ja hyvät niistä loputtuaan tuli. 


Viimeiseen kuvaan rapsautti sadekuuro,mutta onneksi portaat oli ehtinyt kuivahtaa ennen sitä. 


Tänävuonna oikaisin mansikoiden kanssa ja kävin hakemassa valmiiksi poimitun laatikon Halpa-Hallista. Poimimisretki mansikkatilalle on kyllä monesti ollut kiva kesäjuttu, mutta nyt ei oikein ole aikaa. 

Vitamiinit tallessa söpöissä rasioissa. 


Perjantaina mulla oli kaverin muksu hoidossa ja mies ja Matiaskin oli vapaalla. Pyöräilin muksujen kanssa Jokilaaksoon ja oli kyllä tehokkaasti kulutettu euro Ranskanleipään. Lapsista oli taas niin hauskaa syöttää lintuja. Nappuloiden touhut menevät hyvin yhteen kun heillä on vain kaksiviikkoa ikäeroa. 

Saas nähdä mitä keksitään tänään ja huomenna, ja mihin on energiaa. Tänään menossa työpäivä 8/9, akut alkaa vähän olla tyhjät. Kivaa viikonloppua! =)

Kommentit