Tuore mestari


Tänään meillä oli juhlapäivä, kun Rikun parin vuoden uurastus vihdoin palkittiin. Monta reissua Tampereelle, monenlaista hulabaloota lastenhoitojärjestelyissä. Lukemattomia hiusten haromisia tehtävien kanssa. Kilometrin pituinen (noin niinkuin vähintään) lopputyö. Lopuksi näyttö työpaikalla. Koko aamun katselin puhelinta hermona ja odottelin että koska se piippaa. Puoliltapäivin tuli tieto, että loppunäyttö oli mennyt läpi ja mies näin ollen lopullista todistusta vaille voimalaitosmestari. Saatiin siis mestari tähänkin perheeseen, vaikka mä raksamesun opinnoista luovuinkin. =) 

ps. Kun en oo saanut aikaseksi maalata meidän keittiökaappien ylläolevaa pinkkiä seinää, niin luovutin ja ostin nyt sitten siihen mätsäävän kapan.


Päivälliseksi sankari sai kermassa haudutettua myskikurpitsaa, parsakaalia, bataattia ja sipulia sekä possun piffiä. 


Kakku sai nimekseen "voimalaitosmestarin suklaaunelma". Se on siis nopeasti väännetty kääretorttu (heti kun sain tiedon että näyttö meni läpi, piti ruveta leipomishommiin!) jossa on välissä lettuhilloa ja suklaamoussea, päällä suklaa moussea ja JAPP-suklaata. 


Oon kyllä niiin ylpeä Rikusta. Toivottavasti aika menis äkkiä ja päästäis juhlimaan munkin valmistumista. Mutta nyt odotellaan vielä virallista todistusta Rn koulusta. Silläkin aikaa, ei muutakuin puita uuniin kulta. <3


Flunssakausi on päikyn aloituksen myötä startattu. Maanantaina hain puoliltapäivin kuumeisen pojan hoidosta, ja täälläpä me ollaan möllötelty siitä asti. Kauppa lomalla oon käynyt. :D
Onneksi huomenna R jää kotiin pojan kanssa ja mä pääsen kouluun ja töihin! Perjantaina mulla onkin jännä päivä, kun meen harjotteleen vähän ryhmän ohjausta. Jännittää!

Kommentit