Varastettu vapaapäivä


Perjantaina mun oli tarkoitus tehdä kouluhommia, mutta koska mieskin oli kotona ja viikonloppu menisi töissä, päätettiinkin pitää yhteinen vapaapäivä. Kun koulutyötkin kerrankin on aikataulussa.
Lähdettiin mummolaan,vaikka siellä olikin talo tyhjänä.


Kira (sekarotuinen labbis) oli meillä pari päivää hoidossa kun mumma ja paappa oli poissa. Taisi yrittää mennä piiloon touhukasta kaksivuotiasta, mutta sepäs ei ihan helposti onnistunutkaan. Varmaan kipperikin onnellinen kun lähdettiin väljemmille vesille, edellisenä iltana kuului Kirankin petiltä melkoinen kuorsaus kun M vihdoin sammui.


Riku pesi ja vahaili molemmat autot, ja Matiaskin pesi huolella kottikärrynsä. Mummolassa pojalla riittää puuhaa, eikä mielenkiintoa riitä esimerkiksi tielle juoksemiseen niinkuin kotona. (Täytyy ehkä koputtaa puuta.) 


Minäkin osallistuin pesupuuhiin, ja kaivoin pihavarastosta vanhan koiranhäkin. Nyt on sekin puhtaana odottamassa koiravauvan saapumista! Vähän reilu kuukausi pitäisi vielä malttaa odottaa. Muuten kulutin aikani valtaamalla anopin keittiön, mutta mitä siellä syntyi, niin siitä lisää myöhemmin!


Illalla käytiin vielä hakemassa postista paketti, tilailin mulle ja Rikulle ulkoiluvaatteita. Postista tuli myös jälkipostia erämessuilta, mutta niistäkin molemmista lisää myöhemmin! :)

Kommentit