Juhannustunnelmia 2018


Me vietettiin juhannus kotona, olin töissä joka päivä ja mies päivysti omaa työmaataan. (Eli aika perus juhlapyhä meininki meillä.)  Ehdittiin kuitenkin viettää aikaa yhdessäkin. Perjantaina käytiin Juhannusajelulla ja samalla poikettiin pienessä kyläkaupassa. Matias oli haltioissaan kun sai valita herkun sieltä.



Miehet oli perjantai-iltana kaivanut matoja ja lähtenyt testaamaan Matiaksen uutta onkea. Pojalla oli ollut melko omintakeinen tyyli kalastaa (tai lähinnä hutkia vedenpintaa).


Tyyli oli kuitenkin tuottoisa, sillä Matias sai ensimmäisen kalansa, pikkuisen ahvenen. Pieni kalamies halusi kuitenkin vapauttaa saaliinsa kun oli ihastellut sitä. Oon kyllä niin ylpeä meidän pienestä kalastajasta.


Lauantaina käytiin syömässä ja illalla saunottiin. Unohdettiin kyllä tehdä vihta, mutta ehkä ens viikonloppuna sitten, kun ollaan vapaalla. Ensi lauantaina meinataan suunnata yhdessä festareille, toivottavasti tällä kertaa paremmalla onnella kun pari vuotta sitten. (Viimeksi kun yritettiin, poika teki hampaan ja festarit jäi mun osalta 20 minuuttiin.)

Toivottavasti ootte nauttineet Juhannuksesta, ruuasta ja yhdessäolosta! :)



Kommentit