Rakkauslomalla Flamingossa

Me oltiin parisuhdelomalla yhtenä keväisenä viikonloppuna Vantaan kylpylähotelli Flamingo Spa:ssa. Viikonloppu oli ihana. Meidän huone oli ihana. Ruoka oli ihanaa. Vähän oltiin molemmat flunssaisia, mutta se ei haitannut.


Perjantaina huristeltiin junalla Vantaalle ja asettauduttiin. Käytiin syömässä Il Sicilianossa,
ja  sain nauttia herkullisesta pastasta. Illalla kävimme vielä testaamassa Pikseli Arcadea joka oli jonkilainen pelimaailma missä laitettiin lasit päähän ja ne veivät täysin toiseen todellisuuteen. Niin kauan oli hauskaa, kunnes kokeilin Alpeilla kiipeilyä. Peli vei leijaileimaan Alppien päälle, ja kun katsoin alas, näin vaan tyhjyyttä ja vuoren huiput. Mun huumori loppui siihen ja viskasin lasit äkkiä pois. Silti hauska kokemus!


Lauantai aamuna nautittiin aamupalasta, parasta ehdottomasti oli (sen lisäksi ettei tarvinnut miettiä kumpi sen aamupalan tekee, ja kumpi herää pojan kanssa) suklaaputous. Upotin sinne banaanini ja herkullista oli. Aamupalan jälkeen suunnattiin shoppailemaan, ilman että astuttiin pihalle ollenkaan! Flamingo-keskuksesta vei käytävä Jumboon. Shoppailun kohokohta oli New Yorker ja Starbucks, niitä kun ei meiltä lakeuksilta löydy. Vähän (aika paljon) yritin vihjailla että aika kivoja koruliikkeitä, rakkausloma, köhköh. Shoppailun jälkeen koitti loman ehdottomasti odotetuin hetki, laitoimme saunatakit päälle ja laskeuduimme hissillä kylpylään.

Kylpylässä oli kaksi eri puolta, kaikille avoin kylpylä josta löytyi liukumäkeä ja hälinää sekä K-18 kylpylä, josta löytyi erilaisia saunoja, hoito-osasto ja altaita. Meillä oli liput molempiin kylpylöihin ja kävimmekin testaamassa isomman kylpylän liukumäet, naurua riitti. K-18 kylpylä oli mykistävä. Tiloissa oli hämärä valaistus ja joka paikassa vallitsi rauha. Aloitimme skumpalla odotellessamme simpukkahoitoamme. Simpukkahoito tapahtui ison suihkukaapin tapaisessa tilassa johon oli sijoitettu sänky. Sängyllä oli savinaamiota jota levitettiin koko kroppaan ja sen jälkeen asetuimme sängylle makaamaan vierekkäin. n. 20 minuuttia sänky keinui ja hiljainen musiikki soi taustalla. Pidimme toistemme käsistä kiinni ja olimme pääosin ihan hiljaa. Rentouduin täysin, kaikki alkuvuoden kiireet ja stressi unohtuivat ihan kokonaan. Jopa mies sanoi että mukavaa oli. Hoidon jälkeen nautimme drinkkejä altaissa, testailimme saunoja ja maistelimme tapaksia. Aika meni todella nopeasti, kerrankin sai höpötellä kaikesta ihan rauhassa ja kukaan ei keskeyttänyt lausetta tai ajatusta. Sanoinkin Rikulle, että lapsena nähdessäni ihmisten Vuokatin Katinkullassa kulkevan kylpylään saunatakit päällä, mietin että nuo ihmiset on varmaan tosi onnellisia, että aika #lifegoals!

Ilalla kävimme syömässä La Famigliassa kolmen ruokalajin illallisen. Raflassa oli loistava palvelu ja ruoka oli herkullista. Paikka oli suosittu, ja ihan täynnä, mutta tunnelmaltaan silti rauhallinen. Sekin oli hauskaa, kun pystyi rennosti ostamaan koko pullollisen viiniä, kun ei tarvinnut miettiä kuka ajaa kotiin. Yläkerrasta olisi löytynyt baari ja keilarata ja vaikka mitä, mutta me valittiin oma luksushuoneemme, kävimme kylvyssä ja halimme.

Testasin muuten tuona viikonloppuna Nasolin -nenäsumutetta ja se suorastaan poltti pitkään limakalvoilla. En kyllä testaa toiste, vaikka mies siitä onkin saanut apua flunssanhoitoon.

Flunssa oli pahentunut kotomarkillakin, ja meitä odotti mumman hoivissa pieni kuumepotilas. Mutta onneksi oli akut ladattu ja rakkaustankit täynnä, niin oli virtaa laittaa taas sairastupa pystyyn. Ja sitähän sitten pideltiinkin, mies ja poika oli molemmat influenssassa ja keuhkoputkentulehduksessa. Olimme muistaakseni 9 päivää sisällä, alkoi meidän pieni kolmio tuntua melko minimaaliselta. Itsekin olin melko rajussa flunssassa, mutta onneksi mumma (äitini) kävi meitä kaikkia hoivaamassa ja ropsua leipomassa.

Menkää ihmeessä testaamaan Flamingo. Ihan täydellinen paikka parisuhteen laatuajalle.
Vaikka upotin postaukseen linkkejä, tämä ei ole yhteistyöpostaus.

Kommentit