Rakkauslomalla Vaasassa ja muita kuulumisia

Viime viikonloppu hujahti nopeasti ja piti sisällään paljon ihania juttuja. Viimeaikoina, kun mulla on aika tiukka jakso koulussa, ja on ollut hirvimettät ja päivystykset (siis Rllä), on perheen yhteinen aika, ja erityisesti parisuhteen yhteinen aika ollut kortilla. 



Nyt kuitenkin otettiin takaisin, ja perjantaina lähdettiin uimahalliin. M nautti täysillä, ja olis polskinut vaikka kuinka, mutta uimahallin kellukkeet eivät ihan riittäneet tukemaan. Siitäkös herra suutahti kun piti pitää kiinni, kun "minä itte". 



Lauantaina käytiin aamulenkillä ihanassa auringonpaisteessa, oli kyllä niin ihanaa sateisen ja sumuisen viikon jälkeen. Sitten vietiin lapsoset hoitoon ja iltapäivällä suunnattiin Vaasaan. 



Olin varannut meille Scandic Vaasasta huoneen, jossa oli oma sauna ja poreamme. Sen ihmeellisempiä suunnitelmia meillä ei ollut, kuin käydä syömässä ja nauttia poreista ja ihan vaan jutella. Niin vähän on viimeaikoina pystynyt kuuntelemaan toisen kokonaisia lauseita. 



R yllätti illallisella, ja ehdotti että maistetaan alkupaloiksi etanoita. Kannatti! Luulin että ne olisi jotenkin ehkä limaisia, mutta ei kyllä ollut yhtään. Tosi hyviä. Paikaksi valikoitui Stefan's Steak House, ja tykättiin! 


Ravintolan konseptin mukaisesti koottiin itse pihviannoksemme valitsemalla itse haluamamme lisukkeet. Molemmat valittiin kanttarellikastike, ja mä valitsin parmesan kuorrutetut ranskalaiset. R taisi ottaa paahdetut perunat. Ruoka oli todella maukasta, ja ihan huippu idea tuo kokonaisena paistettu valkosipuli, sitä täytyy ehdottomasti kokeilla kotona. Ravintolan "the pihviliha" tosin oli black angus -karjarodun lihasta, mutta me valittiin molemmat suomalaisen naudan pihvi, koska mun mielestä on vähän järjetöntä kiikuttaa tänne naudan, tai naudan kaltaista lihaa. 


Kuvat on kyllä niin onnettomia, koska en vain jaksanut panostaa. Ravintolassa oli tunnelmallinen hämärä valaistus, joka myös teki kuvaamisesta haastavaa. Mä kyllä ihastuin tosi paljon tohon että ruuat tuli tällätavalla erillään, ja sai itse laittaa kastikkeen mihin huvittaa. 


Jälkiruuaksi herkuteltiin suklaakakulla ja minttujäätelöllä. Kyllähän maistui, kun ei aikoihin ole herkutellut. Hintava paikka oli, mutta mun mielestä täysin hintansa arvoinen! Palvelu oli nopeaa, vaikka saapuessamme tarjoilija varoitti, että voisimme joutua odottelemaan koska paikka oli tupaten täynnä. Mutta ei kyllä tarvinnut yhtään odotella, juuri hyvillä väliajoilla annokset tuli, niin että ehti vähän rupatella syömisen päälle. 


Illallisen päälle käytiin drinksuilla ja sitten vetäydyttiin nauttimaan poreista. Oli kyllä ihan parasta, ehdottomasti haluan omaankin taloon poreammeen!! 


Muita kuulumisia on Matiaksen "isojen poikien sänkyyn" siirtyminen, hän on nyt viikon siellä nukkunut. Ihan hyvin on mennyt, viimeyönä tosin kömpi sieltä pois ja karju eteisessä täyttäkurkkua, että MUN ON NÄLÄKÄ. 


Lunasta on tullut iso roikale. Viikonloppuna jännitettiin muuten oheistoimintana Lunan enon, Aronsuon Elmerin pärjäämistä dreeverien SM-kisoissa, ja sieltähän se voitto tuli! 
Hienosti hakee Lunakin, ja erityisen ylpeä olin eilen kun oltiin pikaisella reissulla peltomaisemissa, ja Luna tuli hienosti viheltämällä monen sadan metrin päästä hippulat vinkuen. Ihanan kultainen riiviö. 


Ihanaa viikkoa kaikille, nyt pitää jatkaa koulujuttujen parissa. Niitä on tälle jaksolle melkonen kasa. Niin ja seuraava projektikin odottelee, kuten kuvasta näkee niin Luna sen ystävällisesti onkin jo aloittanut. Mutta remppasuunnitelmia sitten myöhemmin! (:  

Kommentit